Fiscale diensten

Advies

De corebusiness van Taxolution is fiscale advisering. Eenvoudige fiscale vraagstukken kunnen tot grote uitdagingen leiden. Een simpele fiscale vraag kan in sommige situaties leiden tot een flinke fiscale uitdaging op een ander rechtsgebied. Taxolution heeft de kennis en kunde in huis om u hierin te begeleiden. Jarenlange ervaring en een goede verstandhouding met de Belastingdienst kan hierbij vaak doorslaggevend zijn.

Maar ook complexe fiscale structuren, bedrijfsopvolging, bedrijfsstaking, emigratievraagstukken, herstructureringen begeleiden wij graag.

Vragen?

Heeft u vragen op het gebied van Inkomstenbelasting, Vennootschapsbelasting, Loonbelasting en/of Omzetbelasting? Wij maken graag kennis met u en lossen het probleem vaak verrassend eenvoudig op. Ook indien uw fiscale uitdaging er eentje van grotere omvang blijkt, nemen wij het probleem graag ter hand en gaan we desnoods het gesprek aan met de Belastingdienst. Door onze goede contacten waarbij we deze graag voor de toekomst in stand houden, blijkt dat we er vrijwel altijd uit kunnen komen.

Heeft u een belastingaanslag gekregen en twijfelt u aan de juistheid ervan? Neem dan contact met ons op zodat we de aanslag kunnen narekenen in combinatie met een review van de oorsprong van de aanslag.

Neem contact op