Over ons

Taxolution is in 2011 gestart door Marcel Verstappen, woonachtig te Helmond. Marcel studeerde na de afronding van zijn HEAO-studie fiscale economie aan de Universiteit van Tilburg. Daar behaalde hij zijn meestertitel op het gebied van fiscaal recht. Een belangrijke meerwaarde van deze studiecombinatie is het kunnen leggen van verbanden tussen bedrijfseconomische vraagstukken en de fiscale wetgeving op academisch niveau. De laatste jaren heeft Marcel zich vooral toegelegd op het coachen van ondernemers en vermogende

particulieren waarbij hij zijn brede kennis optimaal kan inzetten. Na bijna 14 jaar in de fiscale adviespraktijk werkzaam te zijn geweest bij diverse (internationaal) opererende accountants- en advieskantoren, besloot hij in 2011 een zelfstandige en onafhankelijke adviespraktijk te beginnen.

Marcel is ingeschreven in het Register Belastingadviseurs (RB).

“Laagdrempelig, onafhankelijk, integer en prettige tarieven” zijn de basisbegrippen bij Taxolution.

Taxolution heeft heel wat kennis en ervaring. Mochten wij kennis onverhoopt toch niet in huis hebben, of is ruggespraak noodzakelijk, dan vallen wij terug op ons reeds jarenlang gekoesterde en gebouwde netwerk. Taxolution beschikt over een unieke en betrouwbare achterban van (register)-accountants, notarissen, advocaten, taxateurs en subsidieadviseurs die wij indien gewenst kunnen inschakelen. Mede door dit fijne netwerk is het mogelijk om te klankborden en vrijwel voor elke financiële uitdaging een passende oplossing bedenken. Accuraat, tijdig en degelijk.

Marcel heeft naast zijn eigen kennis ondersteuning van inmiddels vijf professionals op kantoor die elk een specifiek vakgebied hebben. Op deze manier kan een breed spectrum van werkzaamheden worden aangeboden. Binnen Taxolution heeft u altijd minimaal één aanspreekpunt die onder normale omstandigheden altijd bereikbaar is.

Het is onze missie om u alle financiële en fiscale zorgen uit handen te nemen, waarbij u altijd een deskundig advies op maat mag verwachten. Gevraagd en ongevraagd.