Over ons

De oorsprong van Taxolution dateert in 2011.

Marcel Verstappen, start met een 16 jarige achtergrond in de fiscale adviespraktijk een eigen onderneming als zelfstandig belastingadviseur.

Na de eerste stappen als adviseur weten diverse regionale accountants- en administratiekantoren hem te vinden als vaste vraagbaak en praktische probleemoplosser. Veel werkzaamheden bestaan in die begintijd uit het reviewen van fiscale opstellingen of het geven van een second opinion.

Gaandeweg werd Marcel steeds vaker gevraagd om als vaste fiscaal adviseur op te treden voor inmiddels een groeiende clientenportefeuille.

Inmiddels is het kantoor uitgegroeid met diverse specialismen.

Het toetreden tot de NBA als accountantsorganisatie en de accreditatie als Register Belastingadviseur als kantoor zijn kleine mijlpalen die het team inmiddels heeft gerealiseerd.

Een speerpunt van het kantoor is het blijvende persoonlijk contact waarin het menselijk aspect in alle opzichten voorop blijft staan. Taxolution heeft een gezonde groeiambitie om ook in een veranderende accountants- en advieswereld daadkrachtig te kunnen blijven werken. Daarbij zal evenwel nooit het persoonlijke contact naar de achtergrond verdwijnen.

“Laagdrempelig, onafhankelijk, integer en prettige tarieven” zijn de basisbegrippen bij Taxolution.

Taxolution heeft heel wat kennis en ervaring. Mochten wij kennis onverhoopt toch niet in huis hebben, of is ruggespraak noodzakelijk, dan vallen wij terug op ons reeds jarenlang gekoesterde en gebouwde netwerk. Taxolution beschikt over een unieke en betrouwbare achterban van (register)-accountants, notarissen, advocaten, taxateurs en subsidieadviseurs die wij indien gewenst kunnen inschakelen. Mede door dit fijne netwerk is het mogelijk om te klankborden en vrijwel voor elke financiële uitdaging een passende oplossing bedenken. Accuraat, tijdig en degelijk.

Marcel heeft naast zijn eigen kennis ondersteuning van inmiddels vijf professionals op kantoor die elk een specifiek vakgebied hebben. Op deze manier kan een breed spectrum van werkzaamheden worden aangeboden. Binnen Taxolution heeft u altijd minimaal één aanspreekpunt die onder normale omstandigheden altijd bereikbaar is.

Het is onze missie om u alle financiële en fiscale zorgen uit handen te nemen, waarbij u altijd een deskundig advies op maat mag verwachten. Gevraagd en ongevraagd.